BÚTOR DISZKONT

Aktuális

Cégünk 2008. óta foglalkozik bútor kis,- és nagykereskedelemmel. Áraink a mai piaci helyzetben versenyképesek, azokat folyamatos akciókkal tesszük még vonzóbbá a lakosság számára. Érdemes figyelni hirdetéseinket, melyek elsősorban a honlapunkon és a facebook oldalunkon találhatók meg. Bútoraink túlnyomó többsége hazai gyártó terméke. Az általunk forgalmazott bútorokat rövid határidővel, vagy raktárról azonnal megvásárolhatja. Az esetleges reklamációs problémákat cégünk rugalmasan, és gyorsan kezeli, hogy a vásárlónak semmilyen hátránya ne származhasson. Bútoraink közel 1000 négyzetméteren vannak kiállítva, folyamatosan cserélődő kínálattal, melyet minden hétköznap 8-17 óráig, szombaton pedig 8-12 óráig tekinthetnek meg, próbálhatnak ki.

A vásárlók széleskörű kiszolgálása a célunk, a bútor tervezésétől, a kivitelezésen, és a beszerzésen keresztül. Egyedi bútorok legyártását, kivitelezését is vállaljuk.

Szakképzett eladóink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére.

Oldalunkat megtekintve reméljük megtalálja az Ön számára megfelelő bútort.


Vásárlóink számára áruhitel lehetőséget kínálunk. Cégünk a Magyar Cetelem Bank Zrt. partnere.

Jelenlegi hitelfelvétel feltételei szerint akár 0%-os önerővel is vásárolhatnak bútort.Üzletünkben egészségpénztári szolgáltató partnereinken keresztül elszámolható termékek: ágybetétek, párnák.

A bútorok házhoz szállításában, és rakodásában is segítséget nyújtunk tapasztalt fuvarosaink segítségével.

6200 Kiskőrös,Kossuth u. 4
Tel/fax: +36(78)311807
Mobil: +36(70)4535542
E-mail: butordiskont@gmail.com