Termékeink


Warning: Creating default object from empty value in /home/csoszgab/public_html/butordiszkont/termekek.php on line 58
    1 2 »

Wool Galéria
A matrac belső anyaga újonnan kifejlesztett csúcsminőségű hideg hab, amely rugalmassága révén kellő tartást ad a testnek, mégsem olyan kemény, hogy elnyomja az izmokat vagy a vérkeringést. A MERINÓI gyapjú matrac természetes összetételének köszönhetően sok egészségügyi, gyógyhatású előnnyel rendelkezik.
Összefüggő, molekuláris szerkezetének köszönhetően kitűnően engedi ki, szívja magába a levegőt majd szellőzőnyílásain keresztül elvezeti a test által leadott nedvességet.
Ebből a különleges anyagból ortopéd szakemberek segítségével fejlesz-tették ki ezt a tökéletesen formatartó matracot, mely ideális nyugalmi helyzetet teremt a testnek és teljes kényelmet biztosít.

Pozitív tulajdonságai miatt a LEN még ma is nagyon kedvelt! Nagy nedvszívó képességének köszönhetően képes azonnal felszívni és elpárologtatni a folyadékot, a hő és nedvesség gyors megszüntetésével. A len frissességét és kényelem érzetét mindenhol elismerik. Nem okoz allergiát, mert elősegíti a hő és nedvesség természetes cseréjét. Antisztatikus, vagyis visszatartja az elektrosztatikus töltéseket.

Súlykorlát: 150 kg
Matrac vastagság: 20 cm

1. 100% GYAPJÚ bevonat Téli oldal
2. Légáteresztő gumírozott réteg
3. Ortopédiai poliuretán kemény mag
4. Légáteresztő gumírozott réteg
5. Antiallergén Pamut réteg nyári oldal

Visco gel moor (az emlékező) Galéria
Lágy tapintású párna, olyan különös és innovatív gél hab ami alkalmazkodik a fej és nyak alakjához. Segít a test természetes vonalának megtartásában. Használat után visszanyeri eredeti alakját, nem deformálódik. Párna lyukacsos szerkezetének köszönhetően megfelelő higiéniai szellőzést biztosít.

A Coolmax természetesen víztaszító anyag. Szövete olyan szállítórendszert alkot, amely extra gyorsan elvezeti a nedvességet a bőr felől a szövet további rétegeibe, anélkül, hogy magát a nedvességet magába szívná. Levehető huzat, amely 40 °C-on mosható.

Méret: 72x42 cm

VISCO (az emlékező) Galéria
Egy hideghab és memory foam (emlékező szivacs) kombinációjú lágy* matrac. Tökéletesen alkalmazkodik a matrac a test alakjához úgy, hogy a gerinc a megfelelő alátámasztásban részesüljön. Antiallergén pamut huzata lecipzározható, kézzel (30 celsius fokon) mosható, tetszetős és praktikus megoldást biztosít.

Termékismertető
A különleges memory rétegnek köszönhetően a matrac tökéletesen illeszkedik a test alakjához, mindenütt alátámasztást biztosít, a test teljes súlyát egyenletesen elosztva egészen különleges könnyü légies alvást, és tökéletes pihenést nyújt.

-4db függőleges hordozófül
-matracmagasság: 17cm
-maximális súlykorlátozás: 160kg
-matractömeg: 90x200 40kg, 160x200 60kg, 180x200 65kg

Azoknak a 160kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a 100% pamut felületű, lágy rugalmasságú, pontrugalmas, teljesen a test alakjához igazodó matracokat.

1-csúszásmentes antiatkás tűpettyes pamut textil
2-duplahullámsávos steppelés
3-antiallergén vatelin
4-Antiadhéziós textilréteg
5-60mm-es viscoelastikus réteg
6-110mm 45DNS keménységű Hideghab réteg

A matrac keménységét a vásárló személyes megtapasztalással tudja legjobban eldönteni.

TRAVEL WAVE Galéria
Memóriahabos hullám párna mely tökéletesen alkalmazkodik a fej, nyak és a vállak alakjához. Különleges formájának köszönhetően ideális tartást biztosít. Gerincfájdalmak kialakulásának megelőzésére és csökkentésére anatómiailag tervezett párna. Ideális háton, illetve oldalt fekvőknek egyaránt.
Levehető pamut huzatanyag, amely 40 oC-on mosható.
Méret:

Soya Galéria
Speciálisan kialakított párna 100%-ban természetes, melynek anyagát szója növényi olajjal itattak át. Tökéletesen alátámasztja a nyakcsigolyákat megfelelő anatómiai helyzetet teremt a nyak és a váll izmainak.
Kellemes illatú, nyugtató hatású tökéletes alvást biztosító párna!

A huzatanyag karbonból, ezüstből és szójából készült. Antibakteriális tulaj-donsága van, megtartja a testhőmérsékletet nedvesség keletkezése nélkül, ezen felül tapintásra nagyon kellemes.
Levehető huzat, amely 40 °C-on mosható.
Mérete: 72x42 cm

SIGLO Galéria
Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Mely optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók legszélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Szénszállal átszőtt különleges minőségű pamut szövetből készült, mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától!

A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását.

Súlykorlát: 150 kg

Matrac vastagság: 20 cm

1. Antiallergén matracszövet pamut bevonat
2. Gyapjú - Vatelin réteg téli oldal
3. Légáteresztő gumírozott réteg
4. Ortopédiai poliuretán kemény mag
5. Légáteresztő gumírozott réteg
6. Pamut réteg nyári oldal

NICE Coco Fibre (a kókuszbetétes) Galéria
Ultra orthopedic mattress
Bonell rugó rendszerével gyártott kemény* matrac. Magas építésű, kókusznemezes, rendkívül masszív, téli-nyári oldalas matrac. 8 db légkapszula, 4 db függőleges hordozófül. Csúszásmentes, antiatkás tűpettyes textil, a duplahullámsávos steppelés elnyűhetetlen, tartós matracot biztosít Önnek.

Termékismertető
Azoknak a 140kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a 100% pamut felületű, kemény rugalmasságú, kiemelkedően magas (26cm), kókuszbetétes, rendkívül masszív téli-nyári oldalas matracot.

Rugórendszer: Bonellrugós rendszer
Rugó magasság: 140mm
Rugó átmérője: 92mm
Rugó acél anyagvastagság: 2,2mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 107db
-4db függőleges hordozófül
-matracmagasság: 26cm
-maximális súlykorlátozás: 140kg
-matractömeg: 90x200 34kg, 160x200 40kg, 180x200 60kg

1-csúszásmentes antiatkás tűpettyes pamut textil
2-duplahullámsávos steppelés
3-antiallergén vatelin
4-pamutréteg 1cm
5-szivacsréteg 1 cm 26-os sűrűség
6-felhővetex csúszásgátló
7-szivacsréteg 3 cm 30-as sűrűség
8-páraáteresztő kókuszréteg 15mm

MISTERY PASSION (táskarugós+emlékező) Galéria
A matrac enyhén lágy* hatása a táskarugós (zsákrugós) rendszernek és a Memory (emlékező szivacs) rétegnek köszönhető. Pontrugózása és az emlékező szivacs révén igazán tökéletesen alkalmazkodik a test vonalához, megőrizve a gerinc természetes vonalát, biztosítva a nyugodt, kényelmes alvást.

Termékismertető
-matracmagasság: 30 cm
-maximális súlykorlátozás: 160 kg
-matractömeg: 90X200=33 kg, 160X200=55kg, 180X200=65 kg

Azoknak a a 160 kg alatti személyeknek és pároknak ajánljuk, akik nem szeretnék, hogy a hullámzás zavarja a másikat a pihenésben és fontos a lágy rugalmasságú, exkluzív megjelenésű matrac.

MEMORY DUET Galéria
Kiváló Luxus matrac amely tökéletesen felveszi a test vonalát, tulajdonságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a legigényesebb vevők igényeit is kielégíti. Kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Rugalmassága révén az emberi test alakjához idomul, elősegíti az izmok pihenését, és jó keringést ad testünk minden részében. A Memory hab az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást biztosít. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.
Memory réteg vastagság: 5 cm.

A Coolmax természetesen víztaszító anyag. Szövete olyan szállítórendszert alkot, amely extra gyorsan elvezeti a nedvességet a bőr felől a szövet további rétegeibe anélkül, hogy magát a nedvességet magába szívná.

Memory Hab: Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük „Memory habnak”. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen szétosztani az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.

Súlykorlát: 130 kg
Matrac vastagság: 20 cm
1.Külső huzat anyag - elasztikus pamut
2.Viszkoelasztikus hab - 2 cm Memory réteg anyaghoz steppelve
3.Légáteresztő gumírozott réteg
4.Viszkoelasztikus hab - Memory réteg 3 cm
5.Ortopédiai poliuretán kemény mag

MEMORY BAMBOO Galéria
Bamboo matrac azért kényelmes, mert minden ponton alátámasztja a testet, vagyis tökéletesen alkalmazkodik minden egyes testformához. Természetes és egészséges alvást biztosít, mivel a testet ott támasztja alá, ahol szükséges, csökkenti a nyak-, a hát- és csípőfájdalmakat.
A matrac huzata bambusz szálak beleszövésével készült antiallergén szövet, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, így télen kellemesen meleg, nyáron pedig a bambusz szálak elvezetik a meleget és a nedvességet a matrac huzatából. A matrac huzata zipzárral van ellátva, azaz levehető- mosható.

Súlykorlát: 120 kg
Matrac vastagság: 18 cm
1. Bamboo levehető - mosható huzatanyag
2. Antiallergén töltet
3. Szigetelőréteg nem szőtt textíliából
4. A matrac magvának felső rétege Mindfoam, az ún. lusta hab, magasság 4 cm
5. A matrac magvának alsó rétege Waterfoam, az ún. hideg hab

LUXURY MEMORY Galéria
LUXUS MEMORY matrac tökéletesen idomul a test alakjához és lehetővé teszi a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvásminőséget jelent. A test súlyának eloszlása egyenletes az egész fekvőfelületen. A Memory matrac legfontosabb feladata, hogy idomuljon a testhez és nem fordítva. Amikor Memory matracon alszik, gerince és végtagjai természetes helyzetükben pihennek. Ez mentesíti az izmokat és az idegeket a terheléstől, ezáltal megoldja az alvásproblémákat. A matrac tökéletesen felveszi a test hőmérsékletét, meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.

Memory Hab: Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük „Memory habnak”. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen szétosztani az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb. Huzatanyag ezüstszállal szőve! Antibakteriális és antisztatikus tulajdonsá-gokkal, amely megakadályozza a szagok keletkezését. Az ezüst szál speciális polimerrel van kezelve, amely biztosítja a huzat hosszabb élettartamát, amelyek aktívak maradnak még sokszori mosás után is. Levehető huzat, amely 40 °C-on mosható.

Súlykorlát: 130 kg
Matrac vastagság: 22 cm
1. Külső levető pamut huzat
2. 2cm Memory hab a levehető anyaghoz steppelve
3. Belső levehető huzat
4. Memory hab 12cm + 2cm
5. Ortopédiai poliuretán kemény mag

FLORA (a harmonikus) Galéria
Bonellrugó rendszerrel gyártott kemény* matrac. Az oldalszellőzésről 4 db légkapszula, a könnyen kezelhetőségről 4 db függőleges hordozófül gondoskodik. Csúszásmentes, antiatkás jaquard anyag, a téli-nyári oldalas réteggel párosítva nyújtja a kényelmes, kiváló ár-érték arányt képviselő matracot.

Termékismertető
-matracmagasság: 22 cm
-maximális súlykorlátozás: 140 kg
-matractömeg: 90X200=30 kg, 160X200=42kg, 180X200=56 kg

Azoknak a 140 kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kemény rugalmasságú, kedvező árfekvésű, téli-nyári oldalas matracot.

FLASH ULTRA (a masszív) Galéria
Bonell rugó rendszerével gyártott kemény* matrac. Kiemelt kényelmi réteggel rendelkezik az egyik oldalon. 8 db légkapszulás, 4 db függőleges hordozófüles megoldással. Igényes megjelenésű, téli-nyári oldalas matrac. Dupla-rombusz steppelésű, csúszásmentes , antiatkás pamut külső borítás esztétikussá is teszi ezt a jó ár-érték arányt képviselő matracot.

Termékismertető
Rugórendszer: Bonellrugós rendszer
Rugó magasság: 140mm
Rugó átmérő: 92mm
Rugó acél anyagvastagság: 2,2mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 107db
-matracmagasság: 25cm
-maximális súlykorlátozás: 140kg
-matractömeg: 90x200 28kg, 160x200 42kg, 180x200 45kg

Azoknak a 140kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kemény rugalmasságú, masszív fekvésű, kiemelt kényelmi zónás esztétikus megjelenésű téli-nyári oldalas matracot.

1-csúszásmentes antiatkás pamut textil
2-duplarombusz steppelés
3-pamutréteg 1cm-es
4-1cm-es szivacsréteg 26-os sűrűség
5-felhővetex csúszásgátló
6-2 cm-es szivacsréteg 30-as sűrűség
7-csúszásgátló felhővetex
8-vertnemez 10mm

DREAM (a táskarugós) Galéria
Táskarugós (zsákrugós) rendszerrel gyártott enyhén lágy * matrac. Pontrugózása lévén könnyen alkalmazkodik a test vonalához, így biztosítva a gerincoszlop természetes helyzetét. Szintén 8 db légkapszula, 4 db függőleges hordozófül tartozik hozzá. A duplarombusz steppelés és a keresztszövött antiatkás textil a tartósság garanciája.

Termékismertető
Rugórendszer: Táskarugós (zsákrugós) rendszer
Rugó magasság: 150mm
Rugó átmérő: 56mm
Rugó acél anyagvastagság: 1,8mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 248db
-4db függőleges hordozófül
-matracmagasság: 24cm
-maximális súlykorlátozás: 140kg
-matractömeg: 90x200 34kg, 160x200 40kg, 180x200 60kg

Azoknak a 140kg alatti személyeknek ajánlott, akiknek fontos a pontrugózású matrac, és azoknak a pároknak, akik nem akarják, hogy a hullámzás zavarja a másikat a pihenésben.

1-keresztszövött antiatkás jacqard textil
2-Duplarombusz steppelés
3-antiallergén vatelin
4-1cm-es szivacsréteg 26-os sűrűség
5-1cm-es szivacsréteg 28-as sűrűség
6-felhővetex csúszásgátló
7-3cm-es szivacsréteg 30-as sűrűség
8-Páraáteresztő záróréteg

DIAMOND (a kemény) Galéria
Bonell rugós rendszerével gyártott kifejezetten kemény* matrac. Keménységét a Konfor herkulesrugó szerkezetének is köszönheti. 8 db légkapszula elvezeti az alvásunk során keletkező párát, a 4 db vízszintes hordozófül megkönnyíti a matrac átforgathatóságát. Nagyon tetszetős, gyémántszem mintás pamut szövet, vonzóvá teszi a téli-nyári oldalas kivitelű matracot.

Termékismertető
Rugórendszer: Herkulesrugó rendszer
Rugó magasság: 140mm
Rugó átmérő: 72mm
Rugó acél anyagvastagság: 2,0mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 163db
-8db légkapszula vezeti el az alvás során keletkező párát, igy biztosítja az izzadásmentes, nyugalmas pihenést.
-4db vízszintes hordozófül
-matracmagasság: 24cm
-maximális súlykorlátozás: 140kg
-matractömeg: 90x200 31kg, 160x200 50kg, 180x200 55kg

Azoknak a 140kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kifejezetten kemény rugalmasságú, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopedikus téli-nyári oldalas matracot.

1-csúszásmentes antiatkás keresztszövött jacqard textil
2-gyémántszemes duplarombusz levegőcsatornás steppelés
3-antiallergén vatelin
4-pamutréteg 1cm-es
5-1cm-es szivacsréteg 26-os sűrűség
6-felhővetex csúszásgátló
7-tömörített heterogén 3cm-es szivacsréteg 36-os sűrűség
8-vertnemez 15mm
    1 2 »